Seks dengan datin language of dating

Rated 3.94/5 based on 544 customer reviews

Aku perlahankan kereta dan berhenti di tepi bahu jalan."Encik boleh tolong?

Dari dalam bonet aku keluarkan tool, tanpa banyak soal aku tukarkan tayar yang pancit itu dengan tayar spare. "OK, Encik Yusri sehingga jumpa lagi." Keretenya bergerak meninggalkan aku.

Jangan segan Ritni akan temankan." Datin Julia berlalu hilang dengan kereta kancilnya. Dengan lidah aku jilat bibir pantat dan bergerak antara rekahan beralur mencari biji kelentik, Tersentuh saja lidah di hujung kelentik terangkat punggung Ritni, " Bang Yusri..... Ritni tak tahan deh" Aku kulum dan nyonyok kelentik, Bang Yus..... aku takut dia perasan aku sedang merenung tubuhnya. Aku senyum balas, sempat aku mencuri pandang buah dada Datin masih tegang."Rit, Hindustan tak sesuailah.

"Yusri saya dah terlewat nak ke office, saya pergi dulu. Kelangkang Ritni dibuka luas, nampak alur lubang pantatnya terbuka sedikit. Aku ambil posisi, kaki Ritni ku angkat ke bahu, batang ku betul-betul berada di antara rekahan dua bibirnya. Lubang pantat Ritni ternganga menunggu batang ku masuk. Bergerak ke rak tv pasang vcd hindustan dan kembali semula bersama ku di sofa. Nipis dan jarang, nampak susuk tubuhnya tanpa memakai coli, cepat-cepat aku menoleh ke arah lain, apabila dia pandang ke arah ku.

Seks dengan datin-66

Ritni menggolek punggungnya mengikut sorong tarik batang ku. Aku hampir ke kemuncak, ayunan ku semakin laju, rengekkan Ritni berterusan aaaaaaaaaa....... Entah bila Ritni keluar dari bilik dan entah bila Datin Julia balik aku pun dah tak sedar lagi. Dari lubang pantat Datin lidah menjelajah ke biji kelentiknya meruncing panjang. Aku ubah posisi, sekarang pantat Ritni pula aku jilat. Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Hehe...la budak kan msti cipap berbau...sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan......sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt..takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi".... Punggung Ritni terangkat beberapa kali."Yus masukan... Pantat Ritni terua aku nyonyok, sedut, jilit dan memperbagaikan sentuhan.

Leave a Reply